Η Ανατρεπτική Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και πως μας επηρεάζει

Η Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου 5,39 τα ξημερώματα, πραγματοποιείται στην 5η μοίρα του Σκορπιού, και έχει ωροσκόπο στην 20η μοίρα του Ζυγού.

Πρόκειται για μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη που θα ταρακουνήσει τις πάσης φύσεως σχέσεις μας κυρίως τις ερωτικές.

Κάποιες από αυτές –ειδικά που βασίζονται στο χρήμα και την εξασφάλιση γενικότερα– ενδέχεται ακόμα και να διαλυθούν, (το ίδιο ισχύει και με  συνεργασίες,) ενώ άλλες θα προκύψουν από το πουθενά και θα τις χαρακτηρίζει ασίγαστο πάθος..

Παρά την ερωτική σαγήνη των ημερών και τα βαθυστόχαστα λόγια, δεν θα λείψουν οι εμμονές, οι καταναγκασμοί, και …..οι ακρότητες. Η λύση είναι «κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο» γιατί το διάστημα που ακολουθεί είναι δύσκολο.

Αν δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποια ζόρικα ζητήματα ας προσπαθήσουμε να δούμε τι είναι ουσιαστικό για σας και τι έχει προτεραιότητα ώστε να θέσουμε τα όρια σας. Και προς τις υποχρεώσεις μας, στα πράγματα που μας επιβάλλονται, και προς τους άλλους.

Ειδάλλως θα αισθανόμαστε τρομερή πίεση και καταναγκασμό  με την ευθύνη να τη ρίχνουμε μόνο στο περιβάλλον. Εδώ πολλά εμπόδια ενδέχεται να προκύψουν σε συνεννοήσεις από δυσκολίες που προέρχονται από το παρελθόν, για καταστάσεις που δεν λύσαμε όταν θα έπρεπε…

Χρειάζεται να αναθεωρήσουμε καίρια ζητήματα ζωής, να κόψουμε γέφυρες που μας εμποδίζουν στην πρόοδο μας, και να πετάξουμε ότι έχει παρέλθει.

Μέσα από τις δυσκολίες μπορούμε να ανακαλύψουμε πως κατέχουμε μεγάλη δύναμη και αντοχή, τις οποίες και πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή.

Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα και πολλές οι μετακινήσεις οι οποίες χρειάζονται προσοχή!  Κάποια ζητήματα θα νιώθουμε πως δεν βγαίνουν όπως τα θέλουμε και κάνουν μάλιστα ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω κι αυτό ίσως μας ενοχλήσει πολύ. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι η θέση μας στα πράγματα και όχι αυτά καθαυτά...

Για να πορευτούμε με ασφάλεια χρειάζεται να εσωτερικεύσουμε την ενέργεια και να εργαστούμε αυτογνωσιακά γιατί η δυναμική της Νέας Σελήνης είναι σκληρή για να λειτουργήσει μόνο προς το περιβάλλον.

Ενδοσκοπήσεις, αναθεωρήσεις, αλλαγή προσανατολισμού και ριζικές αλλαγές προτάσσει κατά κύριο λόγο. Χρειάζεται να πορευτούμε με εντελώς νέα δεδομένα από αυτά του παρελθόντος.

Τα ξεσπάσματα, οι εκνευρισμοί και ο θυμός δεν οδηγούν πουθενά. Χρειάζεται να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που αφορούν μόνο εμάς σε εξωτερικό επίπεδο, και να κάνουμε διαπραγματεύσεις που ναι μεν θα μας στερήσουν κάποια πράγματα, αλλά θα μπορέσουν έτσι να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βάση των συνθηκών που επικρατούν.

Μη κολλήματα, και ανάληψη δράσεων είναι η καλύτερη επιλογή διαχείρισης ώστε το δυναμικό να έχει κατεύθυνση πραγμάτωσης, και όχι καταστροφής.

* * *

Στο κοίταγμα του χάρτη με τον Αστρικό του δίδυμο βλέπουμε πως χρειάζεται προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα γεγονότα στην υγεία ή την εργασία.


Έρωτας, έρωτας, έρωτας, συζητήσεις, γλυκόλογα, πάθος, εξομολογήσεις, αλλά, μέσα στο παιχνίδι των ανατροπών. Όλα παίζονται στα ερωτικά μας. Εξαρτώνται πολλά και από τις σκέψεις που κάνουμε, τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά και από τα νέα που θα μας γίνουν γνωστά. Πως θα τα διαχειριστούμε; Από αυτό θα εξαρτηθεί και πως θα επιλέξουμε να δράσουμε.

Η αύξηση των εισοδημάτων μας είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα. Αλλά και οι συμφωνίες που θα υπογραφούν ενδέχεται να επιφέρουν μόνο κέρδη. (Με το οριστικό κλείσιμο τους όπως από 22 Νοεμβρίου και μετά. Μέχρι τότε ας γίνουν απλά οι διαπραγματεύσεις).

Προσοχή επίσης χρειάζεται για τυχόν ερωτικά σκάνδαλα που ενέχεται να βγουν στο φως! Όπως, και παρασκηνιακές ενέργειες για τις οποίες έχουμε πλήρη άγνοια. Απλά ας έχουμε κατά νου πως για πράγματα που μας αφορούν, μπορεί να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από αυτές που μας δίνουν ή μαθαίνουμε τυχαία, ώστε να κανονίσουμε ανάλογα...

Αν εξαιρέσουμε τα ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα στις σχέσεις, και τη μεταμόρφωση του παλιού που χάνεται –και μας πονάει-, για να χτιστεί στη θέση του κάτι εντελώς νέο, η Νέα Σελήνη κρύβει και δώρα για τα οποία όμως χρειάζεται να πληρώσουμε κάποιο τίμημα...

Επηρεάζει ιδιαίτερα Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντας και Υδροχόους των πρώτων ημερών, και Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους τέλη του 1ου, αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Αλλά και όσους έχουν στις παραπάνω μοίρες Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, αλλά και τους προσωπικούς πλανήτες Ερμή, Αφροδίτη, Άρη και Δήμητρα.