Ο Ερμής στον Λέοντα και η καλοκαιρινή επιρροή του

Από τις 11 Αυγούστου κοντά στις 11.00 το βράδυ ο Ερμής, πλανήτης της σκέψης, της αντίληψης, της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, θα βρίσκεται μέχρι τις 29 του μήνα, στο ζώδιο του Λέοντα.


Βλέπουμε τα πράγματα με έναν εγωιστικό και επίμονο τρόπο, νιώθοντας άβολα αν χρειαστεί να αναθεωρήσουμε, όταν  έχουμε άδικο. Λειτουργούμε με θεατρική διάθεση αποζητώντας την αποδοχή, και θέλουμε να βοηθάμε τους γύρω μας, απαιτώντας όμως φανερά ή όχι,  την αναγνώριση.

Είμαστε πληθωρικοί στις εκφράσεις μας, επιδιώκοντας η παρουσία στις εμφανίσεις μας να είναι αριστοκρατική και ως προς στην ομιλία, αλλά και ως προς το ντύσιμο, ενώ συχνά διακατεχόμαστε από σνομπισμό.

Έχουμε σπιρτάδα στην αντίληψη και βαθιά κατανόηση, χρειάζεται όμως επίγνωση και διάκριση, ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο να καλυφθούν από υπέρμετρο εγωισμό.

Ρέπουμε προς τις χαρές, τις απολαύσεις και τα φλερτ με ιδιαίτερα διακριτικό τρόπο, αποσυρόμενοι όταν απορριφθούμε. Έχουμε την τάση να προσφέρουμε δώρα, κάποιες φορές γινόμαστε πομπώδεις και ίσως, επιδειξιμανείς. Ρισκάρουμε στα τυχερά παιχνίδια, λάμπουμε στις κοινωνικές συναναστροφές, απολαμβάνοντας ιδιαίτερα τις στιγμές, που γινόμαστε το επίκεντρο στις συζητήσεις.


Από τις 14 έως τις 17 Αυγούστου με τη δύσκολη όψη με τον Ουρανό Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, προσέξτε τα λόγια σας και γενικότερα την  επικοινωνία. Έχετε κατά νου κατά τις συναναστροφές σας, την τάση να ξεπεραστούν κάποια όρια, που θα οδηγούσαν ίσως ακόμα και σε ρήξεις.

Μπορείτε να διαχειριστείτε την όψη επιλέγοντας διανοητικές ενασχολήσεις έξω από τα καθιερωμένα, κάνοντας εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που συνηθίζετε. Προσοχή σε ανατροπές κατά τις μετακινήσεις σας.
*
Μέσα στο ίδιο τετραήμερο του 15αύγουστου Λέοντες, Τοξότες και Κριοί του 1ου δεκαημέρου με τη θετική όψη με το Χείρωνα θα ανεβείτε  ψυχολογικά, ανανεώνοντας ή και αναθεωρώντας κάποιους δεσμούς με οικείους ανθρώπους, που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.
*
Από τις 19 έως τις 22 Αυγούστου με την υπέροχη ευνοϊκή όψη με το Δία Λέοντες, Τοξότες και Κριοί του 2ου δεκαημέρου η επέκταση που προσφέρει αυτός ο συνδυασμός σας ωθεί να απολαύσετε τις ομορφιές της ζωής και την καλοπέραση.

Επικοινωνείτε αβίαστα με βασιλική ευφράδεια εντός ενός σκηνικού που σας βγάζει στο προσκήνιο και απολαμβάνετε δεόντως. Ταξίδια, διακοπές και εξερευνήσεις πάσης φύσεως εμπλουτίζουν τις μέρες σας, προσφέροντας σας ελευθερία και περισσή ευχαρίστηση.

Ο Ερμής στο Λέοντα μας κάνει δώρο τη σταθερή επικράτηση στις θέσεις και τις απόψεις μας, φωτιζόμενες από πνευματική έφεση, αλλά και υπέροχες στιγμές, περιστοιχισμένες με χαρά και αγάπη.