Νέα Σελήνη 3 Ιουνίου 2019 – Ανάλαφρη Διάθεση

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου 1 το μεσημέρι στη 13η μοίρα των Διδύμων και έχει Ωροσκόπο Παρθένο. Όλος ο μήνας αφορά την εξωτερίκευση και θα δυσκολέψει πολύ ανθρώπους που είτε έχουν μια πιο εσωστρεφή ιδιοσυγκρασία, είτε μια τάση να απομονωθούν.

Κανέναν σενάριο για κλείσιμο δεν πρόκειται να ευοδώσει μια και το κλίμα των ημερών προσανατολίζεται σε συναντήσεις, συζητήσεις και τακτοποίηση ζητημάτων που εμπλέκουν χαρτιά, ενημέρωση αλλά και μετακινήσεις.


Ακόμα κι αν χρειάζονται κάποιοι απομόνωση, το σύμπαν δηλώνει πως δεν είναι η εποχή κατάλληλη για κάτι τέτοιο. Αυτό που είναι τώρα αναγκαίο αφορά τη συσσώρευση δεδομένων που θα αποβούν σημαντικά αργότερα. Τότε θα είμαστε σε θέση όλοι μας να κάνουμε τη σύνδεση.

Ενημερωθείτε σε τομείς που σας αφορούν και προσπαθήστε να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες θα σας γίνουν διαθέσιμες. Αργότερα θα αξιολογηθεί η αξία τους αλλά χρειάζεται προσοχή σε επιπολαιότητες από την πλευρά σας, σε σπασμωδικότητες, αλλά και σε βιαστικά συμπεράσματα.

Εξαιτίας της δυσαρμονίας της Νέας Σελήνης με τον ωροσκόπο στην Παρθένο η κρητική σας μπορεί να είναι καυστική προς τους άλλους, και σκληρή προς τον εαυτό σας. Μείνετε απλοί παρατηρητές και προσπαθήστε να μην πάρετε τίποτα προσωπικά ή τοις μετρητοίς.

Προσοχή ακόμα χρειάζεται σε πράγματα που ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά με τη δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα. Μην πιστέψετε σε τίποτα και καταλήξετε σε συμπεράσματα γιατί είστε επιρρεπείς σε επηρεασμούς. Ότι κι αν σας γίνει γνωστό κρατάτε μικρό καλάθι και μην αποφασίσετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις για ζητήματα που θα θέλατε να έχουν διάρκεια για το μέλλον.

Για όσους ασχολείστε με την αυτογνωσία σας αυτή η όψη είναι κατάλληλη για διαισθητικές βουτιές, αν καταφέρετε να αποκλείσετε τους εξωτερικούς επηρεασμούς και στραφείτε εξ’ ολοκλήρου στην εσώτερη φωνή σας. Δεν χρειάζεται απομόνωση γι’ αυτό, απλά ορθή επικοινωνία με ότι μέσα σας, σας ξεπερνά… Στην περίπτωση σας είναι αλάνθαστο, οπότε υπακούστε τις ρήσεις του ευλαβικά και πορευτείτε με την καθοδήγηση του...

Όμορφες στιγμές είναι δυνατόν με την οικογένεια και το δεσμό σας, αλλά και με τους φίλους. Ο Χείρωνας με την Νέα Σελήνη φλερτάρουν θετικά κι αυτό έχει θεμιτά αποτελέσματα σε όλους μας.


Γενικότερα είναι μια Νέα Σελήνη για «ελαφριά» πράγματα και όχι για αποφάσεις ή σοβαρές καταστάσεις ζωής στις οποίες θα θέλαμε να επενδύσουμε.

Φροντίστε να έχετε χαλαρή ψυχολογία μια και το καλοκαιράκι ξεκινά, και είναι και η ανάλαφρη διάθεση των Διδύμων ότι πιο ιδανικό για να συνοδεύσει τις διακοπές μας, ή την προετοιμασία τους.

Επηρεάζει άμεσα όσους γεννήθηκαν κοντά στην 13η μοίρα των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων αλλά και όσους έχουν Σελήνη, Μεσουράνημα, Ερμή, Αφροδίτη ή Άρη κοντά σε αυτή τη μοίρα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!