Αφροδίτη στους Διδύμους – Η Επικοινωνιακή

Η σοβαρή στις σχέσεις Αφροδίτη στον Ταύρο απομακρύνεται στις 9 Ιουνίου στις 4:37 τα ξημερώματα, δίνοντας τη σκυτάλη στην πάντα αισιόδοξη και χαρούμενη Αφροδίτη στους Διδύμους.

Αγνοώντας τα σχόλια περί ελαφρότητας στις σχέσεις, δίνει σε όλους μας μια χαλαρή και ανάλαφρη νότα, απόλυτα συμβατή με την απαρχή του καλοκαιριού. Οι μέρες που ακολουθούν είναι πλούσιες σε επαφές, διασκεδάσεις και μετακινήσεις.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί της και να ξεφύγουμε απ’ όσα μας αγχώνουν και μας κρατούν δέσμιους. Μας ζητά να επικοινωνήσουμε αβίαστα χωρίς κρυψίνους καταστάσεις και ανόητους περιορισμούς.

Ευνοεί τις νέες γνωριμίες χωρίς να δίνει εγγύηση έκβασης ή μακροβιότητας στις σχέσεις που θα προκύψουν. Αυτό που μετρά είναι πως με την πιο επικοινωνιακή Αφροδίτη του ζωδιακού, γίνεται εφικτή η πρώτη επαφή.

Οι συζητήσεις θα είναι διάχυτες και ποικίλες. Διαδικτυακά μηνύματα στο κόκκινο και πολλά πολλά λόγια, δίχως κάποιο ειδικό βάρος. Ευκαιρία για λογοπαίγνια, πειράγματα και παιχνίδι.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια μοδάτη Αφροδίτη. Χαριτωμένη, αισιόδοξη και καταφερτζού. Η επιρροή της προσδίδει φρεσκάδα και νεανική διάθεση. Μας βγάζει με την κινητικότητα της από κλειστές διαθέσεις και ωθεί να απολαύσουμε την κοινωνικότητα μας, να βγούμε με φίλους, να διασκεδάσουμε και να ταξιδέψουμε.


Από τις 11 έως τις 16 Ιουνίου κυρίως Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες του 1ου δεκαημέρου απολαμβάνουν την ευνοϊκή όψη με το Χείρωνα από τον Κριό, Που μπορεί να επισημοποιήσει μια παρορμητική σχέση.

Από τις 21 έως τις 26 Ιουνίου Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου με τη δύσκολη όψη με το Δία από τον Τοξότη, και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς πρέπει να επαγρυπνείτε.

Υπερβολή χαρακτηρίζει ο κλίμα των ημερών με διαθέσεις για πράξεις δίχως μέτρο που ίσως σας κάνουν να μετανιώσετε. Προσοχή στις λάθος εκτιμήσεις.  Η άκρως ρομαντική διάθεση, η διάχυτη ευαισθησία σε συνδυασμό με φαντασιακές τάσεις οδηγούν σε απογοητεύσεις.

Διαλέξτε είτε να ζήσετε το παραμύθι γνωρίζοντας ότι πρόκειται μόνο για παραμύθι που απλά θα περάσετε όμορφες στιγμές, είτε να στραφείτε στο διαλογισμό, την τέχνη και τη δημιουργία για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους επειδή η επικοινωνία είναι το κύριο χαρακτηριστικό των σχέσεων συζητήστε όλα όσα θέλετε να ειπωθούν εδώ και καιρό. Είναι ιδανικό επίσης διάστημα να μάθετε πράγματα που σας αφορούν από τους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή.