Ο πολεμοχαρής Άρης στο διεισδυτικό Σκορπιό

Και πως επηρεάζει αναλυτικά το κάθε ζώδιο
Α' ΜΕΡΟΣ
Όταν μιλάμε για τον Άρη αναφερόμαστε στη δράση, στην αγωνιστικότητα, και στον τρόπο που διοχετεύουμε τη μαχητική μας ενέργεια είτε για εκτόνωση, είτε για παραγωγή κάποιου έργου. Αυτός είναι και ο λόγος που σχετίζεται άμεσα με το σεξ, όπως και με την ανώτερη θέληση του ανθρώπινου είδους για πνευματική εξέλιξη.
Από τις 19 Νοεμβρίου 10,41 το πρωί, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2020 που ο Άρης θα βρίσκεται στο Σκορπιό, ωθούμαστε από μια δράση ικανή να μας ανεβάσει συνειδησιακά επίπεδα βοηθώντας μας να αναγνωρίσουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας, ή να μας καταβαραθρώσει στην κόλαση. Όπως λοιπόν συμβαίνει σε όλες τις ζωδιακές περιοχές έτσι και ο Άρης στο Σκορπιό θα λειτουργήσει ανάλογα με το επίπεδο συνειδητότητας του καθενός μας.

Στην κατώτατη εκδοχή του, (και όχι πάντα, ούτε στον έσχατο βαθμό) βγάζει στην επιφάνεια μνησικακία, εκδικητικότατα, φθόνο, σκληρότητα και βία προς το περιβάλλον. Βασίζεται σε δύο κύριους πυλώνες: Στο σεξ, και στο χρήμα. Μας ωθεί να κάνουμε τα πάντα χρησιμοποιώντας θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα με κίνητρο και απώτερο σκοπό αυτούς τους δύο πυλώνες.

Λειτουργώντας την κατώτερη του μορφή με εσωστρέφεια οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Όλη η ενέργεια αντί να κατευθύνεται προς τους άλλους στρέφεται προς εμάς. Μας σέρνει ψυχολογικά μέσα στο υποσυνείδητο μας που αποκτά ζωή, και φτάνει να γίνει ο αληθινός για μας κόσμος. Έτσι μας βασανίζει με καταθλίψεις, απαισιοδοξία, ενοχές, και βαριά αρνητικά συναισθήματα οικτίροντας τον εαυτό μας.

Στην ανώτερη του εκδοχή είναι ο ιδανικότερος Άρης για να ξηλώσει από μέσα μας όλα όσα το εγώ (ως ο κατώτατος σκιώδης εαυτός μας) αρνείται να αντικρίσουμε. Εδώ, δίνεται η μάχη του εαυτού μας ώστε να αναγνωρίσουμε τραύματα, απωθημένα, και λανθασμένα δεδομένα που κρατάμε μέσα μας, τα οποία κινούν την ψυχολογική μας κατάσταση, και κατευθύνουν υποσυνείδητα ολάκερη τη ζωή μας.

Βέβαια υπάρχει και η ενδιάμεση κατάσταση: Αυτή που κατά την επιρροή του μας κάνει κρυψίνους, καχύποπτους, μυστικοπαθείς, με ερωτικά πάθη για τα οποία νιώθουμε ντροπή, ή τα εκφράζουμε με απωθημένο τρόπο. Αναζητάμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, προσπαθούμε να χειραγωγήσουμε….. ανώδυνα… (αν υπάρχει κάτι τέτοιο τελικά….), με μοναδική μας έννοια σε αυτήν την περίπτωση, να έχουμε τον έλεγχο στο περιβάλλον και στον εαυτό μας.

Σε όποια από τις παραπάνω βαθμίδες και να λειτουργήσει για μας, οι δυνάμεις που θα αισθανθούμε έχουν να κάνουν με απέραντη υπομονή και επιμονή, με αντοχή και πάθος που διοχετεύονται σε ότι κι αν κάνουμε. Αποκτούμε σθένος, και μια ικανότητα να ανακαλύπτουμε πράγματα και αλήθειες, πέραν της επιφανειακής μορφής με την οποία αρχικά παρουσιάζονται.

Μια άλλη δυναμική του αφορά πτώση και μηδενισμό αρχικά, η οποία στη συνέχεια μεταμορφώνεται σε τεράστια δύναμη αναγέννησης, που αν την εκμεταλλευτούμε σωστά, μπορεί να επανεκκινήσει  όλη μας τη ζωή και να βγούμε από οποιαδήποτε κατάσταση νικητές, φρέσκοι και με μεγαλύτερη δύναμη.
Με την είσοδο του ο Άρης έρχεται σε αντιπαράθεση από απέναντι. με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Μέχρι τις 29 του μήνα λοιπόν, ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα μας προκαλούν σοκ.

Ιδιαίτερα όσοι έχετε Ήλιο, Σελήνη αλλά και ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες του σταθερού σταυρού δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ας βρίσκεστε σε συναγερμό. Η όψη αφορά φυτίλι σε μπαρουταποθήκη. Ενδέχεται να βιώσετε απρόβλεπτες καταστάσεις που θα σας ταρακουνήσουν. και γι’ αυτό χρειάζεται να έχετε το νου σας, και τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Προσοχή στις μετακινήσεις, στις βιαστικές ενέργειες, στη χρήση ηλεκτρικών συσκευών και στις άστοχες ενέργειες. Όσα θα μπορούσατε να προκαλέσετε οι ίδιοι ερήμην σας μόνο αν είστε σε εγρήγορση μπορείτε να τα αποφύγετε.

Όσοι από εσάς από την άλλη θέλετε να αλλάξετε εντελώς κατεύθυνση σε κάποια πράγματα στη ζωή σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.
 *
Από τις 28/11 μέχρι τις 7/12 ο Άρης φλερτάρει με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο και οι έρωτες παίρνουν φωτιά.

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου θα βιώσετε σκιρτήματα και πάθη που θα αδυνατείτε να αγνοήσετε. Οι μέρες σας προσφέρουν ευκαιρίες για καυτές ερωτικές στιγμές.

Οι δεσμευμένοι, μπορούν να ανανεώσουν τους δεσμούς τους με πικάντικες στιγμές όλο νόημα…
 *
Από τις 9 μέχρι τις 17/12 με την εύνοια που υπάρχει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ο ιδεαλισμός παίρνει σάρκα και οστά, δίνοντας δύναμη να πραγματοποιήσουμε κάποια από τα όνειρα μας.

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, μπορείτε να φέρετε το όραμα σας στο φως, και να καταφέρετε να το υλοποιήσετε. Αρκετό διάστημα έμεινε στα χαρτιά ή μονάχα στο μυαλό σας. Έχετε την εύνοια να το κάνετε πράξη και να φανεί και σε όλους τους άλλους. Τολμήστε το. 
*
Από τις 15 μέχρι τις 24/12,  με την ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο, δίνονται λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν και οργανώνονται με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι, στις αρχές του 3ου δεκαημέρου η σχέση σας με προϊσταμένους, ανωτέρους, και κάθε μορφή εξουσίας και αρχής, σας προσφέρει ευκολίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Όσο παραμένετε αμέτοχοι στις εξελίξεις τόσο τα πράγματα θα παραμένουν αμετακίνητα. Μπορείτε να αναλάβετε δράση με οδηγούς τη σύνεση και τη λογική.
 *
Από τις 20 μέχρι τις 26/12 με την εύνοια με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, αλλάζουν ριζικά κάποια πράγματα που σας ωφελούν με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, μετά από κάποιες χασούρες που πρόσφατα βιώσατε, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική των ημερών και να πάτε πρίμα κάποια πράγματα δίχως περαιτέρω απώλειες. Το σύμπαν είναι συμπαραστάτης σας
*** 

Ο Άρης στο Σκορπιό μας επηρεάζει όλους. Περισσότερο όμως επηρεάζει και ενεργοποιεί όσους έχουμε σημαντικούς σχηματισμούς στο χάρτη μας που τους αγγίζει, η αγγίζει τα φώτα (Ήλιο και Σελήνη), τον ωροσκόπο, και τους προσωπικούς πλανήτες Ερμή, Αφροδίτη και σε κάποιες περιπτώσεις και τον γενέθλιο Άρη μας.

Όσοι από εμάς τέλος ασχολούμαστε με την Ψυχανάλυση, την Ψυχολογία, τη Μεταφυσική ή το Διαλογισμό, είναι ιδανικό διάστημα για επιτεύξεις!

Πάθος, Διεισδυτικότητα, Σταθερή επικέντρωση, Επιμονή, Ακλόνητη Θέληση είναι τα όπλα των ημερών. Είθε να τα εκμεταλλευτούμε με τον ποιοτικότερο των τρόπων.

Β' ΜΕΡΟΣ
Αναλυτικότερα - Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο
Με τον Ήλιο ή (κυρίως) τον Ωροσκόπος σας:

Στο ζώδιο του Κριού
Το χρήμα, η διεισδυτική ανάλυση, και η σεξουαλική σας ζωή θα αφορούν τα γεγονότα των ημερών. Κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο!

Στο ζώδιο του Ταύρου
Ο γάμος, οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι φανεροί σας αντίπαλοι θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Δώστε την ενέργεια σας σε δράσεις που θα λύνουν τα ζητήματα, και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Στο ζώδιο των Διδύμων
Στη δουλειά, την υγεία και την καθημερινή σας θα προκύψουν ανακατατάξεις. Πράγματα αμετακίνητα τώρα ενεργοποιούνται. Είναι ώρα να δείξετε την αξία σας με πράξεις. Προσέξτε λοιμώξεις, βιασύνη και ατυχήματα.

Στο ζώδιο του Καρκίνου
Θα ζήσετε στιγμές πάθους που θα σαρώσουν ερωτικά τις μέρες σας, χωρίς όμως να εγγυώνται σταθερότητα ή μέλλον. Οι δεσμευμένοι ανανεώνετε την ερωτική σας ζωή.
Θέματα με τα παιδιά ενδέχεται να σας τρέξουν και καλό είναι να  είστε σε εγρήγορση.

Στο  ζώδιο του Λέοντα
Ζητήματα στο σπίτι από ζημιές, υδραυλικά ηλεκτρικά θα σας ζορίσουν. Προσοχή σε τσακωμούς με άτομα από την οικογένεια, ή με κάποιους που θα σας επισκεφτούν.
Κινητικότητα και στην κρεβατοκάμαρα που θα βιώσετε με πάθος. 

Στο ζώδιο της Παρθένου
Συζητήσεις, συνομιλίες, μετακινήσεις. Γενικότερα θα υπάρξει αυξημένη κινητικότητα, χαρτούρα και διευθετήσεις με γραπτά. Κάντε ένα σέρβις στο όχημα σας, και προσέξτε όταν οδηγείτε κυρίως τις βροχερές ημέρες. Ο έρωτας σας βρίσκει σε ταξίδι, ή στο αυτοκίνητο…

Στο ζώδιο του Ζυγού
Οικονομικά, οικονομικά, οικονομικά. Το κυρίαρχο θέμα των ημερών αφορά τη τσέπη σας. Χρήματα έρχονται αλλά και φεύγουν σαν αστραπή. Πολλά λοιπόν τα έξοδα, αλλά πολλά και τα εξτραδάκια.

Στο ζώδιο του Σκορπιού
Εσείς έχετε την τιμητική σας. Μέρες για να δράσετε σε σχέδια και επιδιώξεις που σας αφορούν προσωπικά. Είναι η στιγμή για να αποδείξετε στον εαυτό σας τη δύναμη σας.

Στο ζώδιο του Τοξότη
Περίεργη εσωτερική αναταραχή. Αναμοχλεύονται μεν πράγματα αλλά γενικά το τοπίο είναι θολό. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να κάνετε σχέδια και στρατηγικές τις οποίες θα θέσετε σε εφαρμογή όταν έρθει η ώρα. Καλό είναι να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας.

Στο ζώδιο του Αιγόκερω
Κοινωνική ζωή, φίλοι, διασκέδαση. Ίσως και ένας έρωτας να προκύψει από κάποια έξοδο σας. Θα κάνετε εξορμήσεις και θα περάσετε πολύ όμορφα. Προσέχετε τις έντονες φιλικές συζητήσεις που ενδέχεται να καταλήξουν άσχημα, αλλά και τις βιαστικές κινήσεις στις εξόδους σας.

Στο ζώδιο του Υδροχόου
Επαγγελματικά είναι η στιγμή να παίξετε τα χαρτιά που από καιρό κρατάτε κρυμμένα. Κάντε την κίνηση σας γιατί είναι η καταλληλότερη περίοδος για να ρισκάρετε ακόμα και για προαγωγή. Ωθείστε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες που μέχρι τώρα αδυνατούσατε.

Στο ζώδιο των Ιχθύων
Απολαμβάνετε στιγμές ονειροπολήσεων, και κάνετε σχέδια με τον έρωτα σας κοιτώντας τα άστρα σε εξορμήσεις στη φύση και στην ύπαιθρο. Φιλοσοφείτε, διαβάζετε, ενημερώνεστε.
Οι σπουδαστές του ζωδίου θα προχωρήσετε γραπτά αλλά και εξετάσεις τις οποίες μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να κινήσετε όπως θα θέλατε