Η σύγκρουση του Άρη με τον Πλούτωνα – Πως θα επηρεάσει

Από σήμερα 3 Νοεμβρίου, μέχρι τις 6 του μήνα πραγματοποιείται η σκληρή όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα.


 Ο Άρης είναι ο πλανήτη της δράσης, της βιασύνης, των πρωτοβουλιών, του σεξ, της φασαρίας και των διαπληκτισμών. Αλλά είναι και αυτός που μας κινεί, και μας βοηθά στην ανάπτυξη της θέλησης.

Ο Πλούτωνας από την άλλη, είναι ο πλανήτης του κάτω κόσμου, της μεταμόρφωσης, του ολοκαυτώματος και του θανάτου, της εμμονής και του υπόγειου πλούτου. Αλλά και του ανεξερεύνητου βάθους της ύπαρξης που τρομάζει ως άγνωστο μέσα μας, γιατί άπαξ και ανοιχτεί «το κουτί της Πανδώρας», είναι αμφίβολο το τι θα βγάλει στην επιφάνεια….

Η κόντρα μεταξύ τους είναι σκληρή και κάποιες φορές ανελέητη. Για να προκύψει όμως κάτι ρεαλιστικά καταστροφικό στη ζωή μας χρειάζεται από τα προοδευτικά συστήματα κυρίως, στη σύμπραξη τους με το γενέθλιο ωροσκόπιο μας να έχουν στήσει και το ανάλογο σκηνικό.

Ειδάλλως θα επηρεαστούμε στιγμιαία, ή μόνο συλλογικά. Συλλογικά επειδή βρισκόμαστε στην πόλη ή χώρα που το δικό της γενέθλιο μαζί με τα προοδευτικά του θα συνάγουν με ένα γεγονός που ίσως συμβεί, που ενώ δεν θα μας αφορά άμεσα, θα μας επηρεάσει επειδή θα υποστούμε τα σκάγια του.

Σε ατομικό επίπεδο με την όψη αυτή λέμε: «Καλά τα έχουμε τακτοποιημένα. Τι θέλουν τώρα κι αυτοί και μας ξεκουνάνε;»… Όμως όπου υπάρχει έλος στη ζωή μας υπάρχουν και στάσιμα νερά. Και σ’ αυτά αναπτύσσονται κάθε λογής βακτήρια, αρρώστιες, ακινησία και σήψη….

Ο Άρης στο Ζυγό βρίσκεται σε αδυναμία, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο να είναι έτοιμος να καταστρέψει τις υπάρχουσες τελειωμένες δομές. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπάρχουσα ενέργεια της όψης στη ζωή μας για να σπάσουμε τομείς και καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν θέλαμε, ή δεν τολμούσαμε να αγγίξουμε. Ξέραμε όμως στο βάθος πως θα ερχόταν κάποτε αυτή η στιγμή, και να που ήρθε…

Αν δεν το κάνουμε εμείς, πολύ πιθανό να το κάνει το σύμπαν για χάρη μας, και τότε, είναι αμφίβολο αν αυτό θα μας αρέσει…

Ας πάρουμε λοιπόν πρωτοβουλίες, λειτουργώντας με δίκαιη κρίση, κι ας ξηλώσουμε ότι κρατάμε από συνήθεια, ή επειδή μας βόλευε, αλλά που έχει τελειώσει τελικά εδώ και καιρό… Χρειάζεται να αλλάξουμε κάποια πράγματα ριζικά, και στη θέση τους να χτίσουμε  συστήματα που να μας προάγουν, δίχως πισωγυρίσματα.

Μότο για την όψη:
Ότι πονάει και υποφέρει μέσα μας έχει να κάνει μόνο με το εγώ μας.
Κι όταν πονάει αυτό είναι η ευκαιρία, για γνωριμία με τον Πραγματικό μας Εαυτό.

Επηρεάζονται περισσότερο  οι γεννημένοι στο τέλος του 2ου, αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του Παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από την 20η έως την  22η μοίρα, και οι γεννημένοι στη καρδιά του 3ου δεκαημέρου των Μεταβλητών, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς από την 25η έως την  27η μοίρα. (Λόγω των αστρικών θέσεων της όψης).

Χωρίς να παραλείψουμε πως επηρεαζόμαστε και όσοι έχουμε στις παραπάνω μοίρες τη Σελήνη, τον Ωροσκόπο, το Μεσουράνημα, αλλά και τους προσωπικούς πλανήτες Ερμή, Αφροδίτη και Άρη.