Η επεκτατική Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Στις 26 Νοεμβρίου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στη ζωδιακή περιοχή του Τοξότη, κάνοντας όλους μας να αισθανόμαστε την επεκτατική του επιρροή σε όλο της το μεγαλείο. Με τον ωροσκόπο της στην 5η μοίρα των Διδύμων προϊδεάζει για συζητήσεις, επαφές, και πάμπολλη πληροφόρηση.

Ιδανικά ζητήματα για να εκκινηθούν το επερχόμενο διάστημα αφορούν τη μάθηση, τις σπουδές, τα ταξίδια, και την αλλαγή ή επέκταση της προσωπικής μας φιλοσοφίας. Μιας φιλοσοφίας που απαιτείται να απορρέει από τα προσωπικά μας βιώματα, ώστε να μας δίνει την γενικότερη νοοτροπία που έχουμε για τη ζωή και τα πράγματα που μας αφορούν, που πρέπει να είναι καθ’ όλα ατομική.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας. Αυτές θα βοηθήσουν ώστε να καταφέρουμε να ταξιδέψουμε ιδεατά αλλά και κυριολεκτικά, για άνοιγμα των οριζόντων μας προς την ιδανική μαθητεία μας τελικά στην ίδια μας τη ζωή.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της αυτή η Νέα Σελήνη, θα πρέπει να μας βρει πιο πέρα από την τωρινή μας κατάσταση, κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο της. Παρ’ όλη όμως την αισιόδοξη ενέργεια του Τοξότη με χαλαρές προτροπές προς τις απαιτούμενες αλλαγές, αλλά και δυνατότητα μεγαλύτερων ελευθεριών έκφρασης, αδυνατεί η εικόνα του γενικότερου χάρτη της Νέας Σελήνης να μας πείσει πως οι αλλαγές αυτές τελικά θα γίνουν αβίαστα και χαλαρά.

Η πρώτη δυσκολία έρχεται εξαιτίας ανατροπών που θα μας πιάσουν εξαπίνης, και μάλιστα με έναν καθηλωτικό τρόπο. Πράγματα τα οποία θεωρούσαμε σταθερά έρχονται να αλλάξουν ακόμα και με τη βία. Χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις θέλοντας και μη να μεταμορφώσουμε οικειοθελώς κάποιους τομείς, αν ζητάμε σοβαρά να προχωρήσουν τα θέματα που μας απασχολούν και να αλλάξουν level.

Ο τρόπος που θα χειριστούμε ότι προκύψει, το κοίταγμα τους σε βάθος, οι άνθρωποι με τους οποίους θα έρθουμε σε επαφή κοινωνικά για τους σκοπούς μας, αλλά και ότι υπογράψουμε, σημειώσουμε ή πούμε, είναι επίσης καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια. Η σκιά των υποχρεώσεων μας, αλλά και το βάρος μιας γενικότερης εξουσίας επάνω μας προσθέτουν μεν κάποια ζόρια, τα οποία όμως προς το παρόν αδυνατούμε να χειριστούμε…
***
Με το χάρτη της Αστρικής της Εκδοχής η Νέα Σελήνη αυτό που προσθέτει έχει να κάνει με την αναγκαία μεταμόρφωση στον τρόπο που βλέπουμε, για να κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις αλλαγές που χρειάζονται.

Έχουμε τύχη σε αυτό, έχοντας υπ’ όψιν μας πως δίνεται ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα και εδώ στις σχέσεις μας. Θα περιέχουν μία γλυκιά νότα αλλά και ευχάριστες στιγμές. Χρειάζεται λοιπόν να είναι χαλαρές οι επαφές μας, αυθόρμητες, (δίνεται αυτή η δυνατότητα), δίχως περιορισμούς και άσκοπες υπερβολές, αλλά και να τις αντιμετωπίζουμε ως από μηχανής Θεό, εγείροντας έτσι τη δυνατότητα όλα να πάνε τελικά κατ’ ευχήν.

Χωρίς να ορίζουμε εμείς τα πράγματα, μπορούνε μόνα τους να κινηθούν θαρρείς από μόνα τους λοιπόν και μάλιστα αβίαστα. Αρκεί, να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, να αποφεύγουμε τις ακρότητες και τις υπερβολές, αλλά και οποιαδήποτε προσπάθεια να γίνουμε ελεγκτικοί στις καταστάσεις και στα πρόσωπα, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν αποφασίσουμε τελικά να δράσουμε.

Επηρεάζει ιδιαίτερα Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς κοντά στην 5η μοίρα, και Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους κοντά στην 10η μοίρα. Αλλά και όσους έχουν γύρω από τις παραπάνω μοίρες Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, αλλά και τους προσωπικούς πλανήτες Ερμή, Αφροδίτη, Άρη και Δήμητρα.


Εύχομαι από καρδιάς υπέροχη Νέα Σελήνη σε όλους μας!